Ardeşen Kültür Derneği 4. Tavla Turnuvasında Dereceye Giren Oyunculara Kupalarını Törenle Verdi - Ankara Ardeşen Kültür Derneği Haber ve Duyurular - Ankara Ardeşen Kültür Derneği

ANKARA ARDEŞEN KÜLTÜR DERNEĞİ
İçeriğe git

Ardeşen Kültür Derneği 4. Tavla Turnuvasında Dereceye Giren Oyunculara Kupalarını Törenle Verdi

Ankara Ardeşen Kültür Derneği
Yayınlayan içinde Dernek Haberler ·
13.01.2018 Tarihinde yaptığımız İletişimde Ustalık söyleşimiz öncesinde 22.12.2018 Tarihinde yapılan tavla turnuvasında derece alan hemşerilerimize günün anısına kupalarını verdik.
Turnuva da 3. Olan yönetim kurulu üyemiz Çağlar Kabaoğlu’na her zaman evinin bir köşesinde bu günü hatırlatacak derneğimizin logosu olan özel hazırlanmış kristal kupası taktım edilirken sanki neden birinciliği almadım düşüncesi ile kameralara poz veriyordu.
Turnuvamızda 2. Olan ilçemizin ses sanatçılarından Reşat Karaoğlu her zamanki esprili konuşması ile bizleri kahkahaya boğuyor ve tavlada iddiasını sürdürüyordu.
Turnuvamızın şampiyonu yönetim kurulu üyemiz Şeref Şeroğlu’na kupasını 2. olan Reşat Karaoğlunun vermesini talep ettik. Sanatçımız kupayı verirken hak etti deyip  tebrik ederek başarılarının her alanda devamını diledi. Şampiyona ayrıca özel bir tavla takımı verildi.
21 kişinin katıldığı turnuvada dereceye giren iki kişinin yönetim kurulu üyemiz olması dikkat çekici idi.
Yönetim kurulumuz, dernek yönetiminde başarılı çalışmaları ile bilinen iki arkadaşımızın hayatın her alanında da başarılı olduklarını görerek   mutlu oldu.
Ankarada yaşayan Ardeşenli  hemşerilerimize yönetim kurulu olarak ileride hatırlayabilecekleri güzel bir günü yaşatabilme ve tüm katılımcıların bir an önce yenisini yapmamızı istemelerini görmek yönetim kurulumuza yeni etkinlikleri sıkça yapma görevi verdiği bilinci ile dereceye giren üç arkadaşımıza hayatları boyunca her alanda başarılarının devam etmesini dileriz.
ARDEŞEN KÜLTÜR DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU


Kültür Derneği
Ankara Ardeşen
Kocatepe Mahallesi Bayındır 2 Sokak No :30/5 Kızılay/Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 433 53 09 Faks: (0312) 433 53 09
https://twitter.com/ArderAnkara
http://www.ardesenkulturdernegi.com
https://www.facebook.com/AarderAnkara
 E-posta: ardesenkulturdernegi@gmail.com
İçeriğe dön