Zafer HACIOSMANOĞLU Efsane Tadın Peşine Düşerek Hayallerini Gerçekleştiriyor - Ankara Ardeşen Kültür Derneği Haber ve Duyurular - Ankara Ardeşen Kültür Derneği

ANKARA ARDEŞEN KÜLTÜR DERNEĞİ
İçeriğe git

Zafer HACIOSMANOĞLU Efsane Tadın Peşine Düşerek Hayallerini Gerçekleştiriyor

Ankara Ardeşen Kültür Derneği
Yayınlayan içinde Dernek Haberler ·
ZAFER HACİOSMANOĞLU
EFSANE TADIN PEŞİNE DÜŞEREK HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİYOR
Liva Pastaneleri, NIN Çikolata Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş.  adı ile Türkiye’nin ve Avrupa’nın en modern Çikolata fabrikaları ile yarışabilecek Uluslararası kalite ve gıda güvenirliği Standartları belgesine sahip NIN Çikolata fabrikası ile dünyaya açılıyor.
Ankara Sıncan Malıköy de 8.000 metrekarelik alanda gıda güvenliğini sağlayan laboratuvar ve alt yapıya sahip modern tesiste yüzlerce faklı tatta üretilen çikolatalar Türkiye de beğeniye sunulurken yurt dışına da gönderilerek dünyaya tanıtılıyor.
Tesis, AR-GE ve kalite hedefleri doğrultusunda sürekli gelişmeyi; Müşteri isteklerine duyarlı, sektörde lider firmalar arasında yer almayı hedefliyor.
Ankara Ticaret Odası Fuar alanında 7- 10 Mart 2019 tarihleri arasında
Ankara IBAKTECH adı ile düzenlenen gıda fuarında; Derneğimizin başkan vekilliğini de yürüten Zafer Hacıosmanoğlu’nun açtığı Nin Chocolate standını ziyaret ettik.
Zafer bey üretilen yüzlerce tadın üretimi konusunda bilgi verirken dünyaca ünlü RUBY adlı pembe çikolatayı da üretmeye başladıklarını söyledi ve her bir tadı bize tattırarak diyetimizi bozdurmuş oldu, çünkü bu eşsiz tatları tatmamak mümkün değildi.
Zafer bey le sohbetimiz esnasında henüz resmi açılışı dahi yapılmayan çikolata fabrikasının ürünlerini Irak ve Filistin’e ihraç etmeye başladıklarını söylemesi hedefin ne büyüklükte olduğunu göstermekteydi.
Fuarda ürünleri tanıtan kitapçığın ön sözünde yönetim kurulu Başkanı Zafer Haciosmanoğlu hayallerini, hikâyesini anlatırken,
Sözleri bize işte bizim insanımızın tutkusu, özlemi ancak bu kadar içten bu kadar güzel ve anlamlı anlatılabilir diyordu.
Bize de yolun açık olsun demek kalıyor. Yöre insanlarımızın bu denli yaratıcı bu denli mutluluk peşinde koşması gurur kaynağımız oluyor. Keşke ilçemizde çok daha fazla böyle mutluluk peşinde koşan Zaferlerimiz olsa. Yolun açık olsun sevgili LİVA ilesi…
ARDEŞEN KÜLTÜR DERNEĞİ
YÖNERİM KURULU



Kültür Derneği
Ankara Ardeşen
Kocatepe Mahallesi Bayındır 2 Sokak No :30/5 Kızılay/Çankaya/Ankara
Telefon: (0312) 433 53 09 Faks: (0312) 433 53 09
https://twitter.com/ArderAnkara
http://www.ardesenkulturdernegi.com
https://www.facebook.com/AarderAnkara
 E-posta: ardesenkulturdernegi@gmail.com
İçeriğe dön